Analýza stavu a pohybu zaměstnanců Policie České republiky Správy Jihomoravského kraje - Nosková, Veronika (2007)
Práce se zabývá analýzou stavu a pohybu zaměstnanců Správy Jihomoravského kraje Policie České republiky. Praktická část je zaměřena na vývoj a strukturu lidských zdrojů Správy Jihomoravského kraje Policie České republiky, na odchody policistů z hlediska počtu, věku způsobu ukončení služebního poměru. Struktura je charakterizována pomocí věku, pohlaví a dosaženého vzdělání