Analýza stavu a pohybu zaměstnanců Policie České republiky Správy Jihomoravského kraje - Nosková, Veronika; Stříteský, Marek; Janáková, Simona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá analýzou stavu a pohybu zaměstnanců Správy Jihomoravského kraje Policie České republiky. Praktická část je zaměřena na vývoj a strukturu lidských zdrojů Správy Jihomoravského kraje Policie České republiky, na odchody policistů z hlediska počtu, věku způsobu ukončení služebního poměru. Struktura je charakterizována pomocí věku, pohlaví a dosaženého vzdělání
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses