Průběh vstupu Francie do Evropské měnuové unie - Špániková, Kateřina; Žďárek, Václav, 1979-; Štork, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Práce popisuje průběh přijetí eura ve Francii. Zmiňuje se o historii eura, zabývá se plněním konvergenčních kritérií ve Francii, přípravou a vlastním přijetím eura jednotlivými francouzskými ekonomickými subjekty, popisuje informační kampaň a její efekt na francouzské obyvatelstvo. Dále se text zmiňuje o dopadech eura na francouzskou ekonomiku
Vedoucí práce: Václav Žďárek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses