Finanční analýza podniku Linde Gas, a.s. - Mokrá, Michaela; Boukal, Petr, 1962-2022; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Tato práce vyhodnocuje finanční situaci a finanční zdraví společnosti Linde Gas, a.s. z pohledu investora. Finanční analýza je provedena v kontextu odvětví za období 2002 až 2005 a obsahuje srovnání situace podniku se stavem odvětví ( OKEČ 24.1 ) a také s jedním z jejích konkurentů. V úvodní části práce jsou uvedeny informace o základních postupech a metodách finanční analýzy
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses