Analýza získávání a výběru pracovníků - Francová, Eva (2007)
Bakalářká práce se zabývá analýzou procesu získávání a výběru zaměstnanců ve Škoda Auto a.s. závod v Kvasinách, popisuje průběh tohoto procesu v závodě a porovnává ho s informacemi čerpanými z literatury