Analýza získávání a výběru pracovníků - Francová, Eva; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářká práce se zabývá analýzou procesu získávání a výběru zaměstnanců ve Škoda Auto a.s. závod v Kvasinách, popisuje průběh tohoto procesu v závodě a porovnává ho s informacemi čerpanými z literatury
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses