Reklama, právo a etika - Černá, Michaela; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je shromáždit znalosti z oblasti reklamy v podnikání a zmapovat, jak je reklama regulována v okruhu právním a etickém dle Obchodního zákoníku a Etického kodexu reklamy, které prošly v nedávné době novelizačním procesem. V praktické části je analyzován projekt „Český sen“, který proběhl v České republice 31. května 2003
Vedoucí práce: Jan Hejda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu, 2007
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2007
Keywords: nekalá soutěž; hospodářské právo; reklama a propagace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; unfair competition; corporation law; advertising; master's theses