Karel Engliš - život a dílo - Betáková, Veronika; Korbel, Jiří; Korda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Jádrem této práce je popis a zhodnocení života a díla Karla Engliše. Mapuje důležité ži-votní etapy v pracovní i vědecké sféře tohohle významného národohospodáře. Jsou v ní rozebíra-né jeho teorie, reformy jejich předpoklady, dopady a v poslední části i srovnání a možní aplikace v dnešní době. Podrobně se věnuje zejména politické a vědecké činnosti, originální teleologické teorii, reformě státního rozpočtu a politice stabilizace
Vedoucí práce: Jiří Korbel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: bibliografie; finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bibliography; bachelor's theses