Finanční analýza společnosti Unilever ČR, spol. s r.o. - Černá, Markéta (2007)
Finanční analýza posuzuje finanční zdraví společnosti v rámci přijatých strategií v letech 2003-2007. Opírá se o standartizované metody analýzy a jejich následnou aplikaci v praktické části