Finanční analýza společnosti Unilever ČR, spol. s r.o. - Černá, Markéta; Mikovcová, Hana, 1959-; Kala, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Finanční analýza posuzuje finanční zdraví společnosti v rámci přijatých strategií v letech 2003-2007. Opírá se o standartizované metody analýzy a jejich následnou aplikaci v praktické části
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses