Analýza pracovních míst a optimalizace pracovních výkonů v podmínkách konkrétního podniku - Dvořáková, Veronika (2007)
Ve své práci se zabývám analýzou práce a normováním pracovního výkonu v podniku Agrica, a. s. Cílem mé práce je porovnat popisy pracovních míst a skutečný stav u 18 pracovnic a provést normování jejich pracovního výkonu