Analýza pracovních míst a optimalizace pracovních výkonů v podmínkách konkrétního podniku - Dvořáková, Veronika; Beroušek, Petr, 1952-; Hüttlová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Ve své práci se zabývám analýzou práce a normováním pracovního výkonu v podniku Agrica, a. s. Cílem mé práce je porovnat popisy pracovních míst a skutečný stav u 18 pracovnic a provést normování jejich pracovního výkonu
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses