Finanční analýza firmy Modus, Spol. s.r.o. - Klupka, Ondřej (2007)
Práce hodnotí finanční situaci a zdraví firmy Modus, Spol. s.r.o. v letech 2003-2005. Dále zpracovává finanční plán účetních výkazů na roky 2006-2008 na základě modelu Executive Fruit Company