Finanční analýza firmy Modus, Spol. s.r.o. - Klupka, Ondřej; Krauseová, Jaruše, 1944-; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí finanční situaci a zdraví firmy Modus, Spol. s.r.o. v letech 2003-2005. Dále zpracovává finanční plán účetních výkazů na roky 2006-2008 na základě modelu Executive Fruit Company
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; společnosti s ručením omezeným; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; limited partnership; bachelor's theses