Finanční analýza společnosti KOVOKON Popovice, s. r. o. - Křižková, Jana; Boukal, Petr, 1962-2022; Havel, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cíl mé práce je provést z pohledu externího uživatele analýzu účetních výkazů společnosti KOVOKON Popovice, s.r.o. a poskytnout informace o vývoji hospodaření firmy. Chtěla bych objektivně zhodnotit skutečné hospodářské procesy, celkovou finanční situaci podniku a jeho postavení ve srovnání s konkurencí. Finanční analýza je důležitá pro každou společnost, protože na jejím základě může vedení rozhodnout, jakým směrem se bude firma ubírat a zhodnotit, jaké jsou její silné stránky oproti konkurenci, na kterých se dá stavět a také čemu věnovat pozornost, aby se zabránilo možným problémům
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses