Analýza postavení podniku PARKHOTEL Sokolov na českém trhu - Melamed, Artem (2007)
Cílem této bakalářské práce je posoudit, zda je podnik PARKHOTEL Sokolov životaschopný a dokáže-li dlouhodobě přinášet svým majitelům zisk, a to na základě zjištění silných a slabých stránek podniku PARKHOTEL Sokolov, analýzy jeho příležitostí a hrozeb, a také analýzy okolí. Dále je cílem na základě výsledků uvedených analýz určít, jakou stratégii by si měl podnik zvolit pro svůj rozvoj v budoucnu