Analýza postavení podniku PARKHOTEL Sokolov na českém trhu - Melamed, Artem; Šlechtová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem této bakalářské práce je posoudit, zda je podnik PARKHOTEL Sokolov životaschopný a dokáže-li dlouhodobě přinášet svým majitelům zisk, a to na základě zjištění silných a slabých stránek podniku PARKHOTEL Sokolov, analýzy jeho příležitostí a hrozeb, a také analýzy okolí. Dále je cílem na základě výsledků uvedených analýz určít, jakou stratégii by si měl podnik zvolit pro svůj rozvoj v budoucnu
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses