Personální řízení v podniku Wetest pneu spol. s r. o. - Kačer, Ctibor (2007)
Práce je zaměřená na zhodnocení vykonávání personálních činností v podniku Wetest pneu spol. s r. o. Zkoumám i strukturu a vývoj poču zaměstnanců v čase. Na konci práce je uvedeno zhodnocení a návrhy na zlepšení současné situace