Personální řízení v podniku Wetest pneu spol. s r. o. - Kačer, Ctibor; Václavková, Lucie, 1978-; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce je zaměřená na zhodnocení vykonávání personálních činností v podniku Wetest pneu spol. s r. o. Zkoumám i strukturu a vývoj poču zaměstnanců v čase. Na konci práce je uvedeno zhodnocení a návrhy na zlepšení současné situace
Vedoucí práce: Lucie Václavková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses