Analýza systémů rozvoje zaměstnanců nižších platových tříd v organizaci - Podhradská, Barbora (2007)
Práce se zabývá zkoumáním přístupu zaměstnavatelů v ČR k zaměstnancům na nižších pozicích, možnostmi jejich rozvoje a faktory, které ovlivňují jejich spokojenost. Uvádí nejčastější příčiny nespokojenosti a fluktuace těchto zaměstnanců, důsledky špatného personálního vedení ze strany zaměstnavatele a popisuje fungování a základní stavební kameny systému rozvoje zaměstnanců ve firmě