Analýza systémů rozvoje zaměstnanců nižších platových tříd v organizaci - Podhradská, Barbora; Němec, Otakar; Beroušek, Petr, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá zkoumáním přístupu zaměstnavatelů v ČR k zaměstnancům na nižších pozicích, možnostmi jejich rozvoje a faktory, které ovlivňují jejich spokojenost. Uvádí nejčastější příčiny nespokojenosti a fluktuace těchto zaměstnanců, důsledky špatného personálního vedení ze strany zaměstnavatele a popisuje fungování a základní stavební kameny systému rozvoje zaměstnanců ve firmě
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: analýza; instituce a organizace; zaměstnanci; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; analysis; institutions and organizations; employees; bachelor's theses