Využití finanční analýzy při investování do akcií - Kosorín, Dominik (2007)
Práca sa venuje finančnej analýze a jej využitiu z pohľadu investora. V teoretickom úvode prináša prehľad a charakteristiku základných ukazovateľov krátkodobej likvidity, kapitálovej štruktúry a solventnosti, rentability investovaného kapitálu, využitia aktív, ziskovosti a ukazovateľov kapitálového trhu. Praktickú časť práce tvorí finančná analýza firmy Hibbett Sports, Inc