Využití finanční analýzy při investování do akcií - Kosorín, Dominik; Kynclová, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práca sa venuje finančnej analýze a jej využitiu z pohľadu investora. V teoretickom úvode prináša prehľad a charakteristiku základných ukazovateľov krátkodobej likvidity, kapitálovej štruktúry a solventnosti, rentability investovaného kapitálu, využitia aktív, ziskovosti a ukazovateľov kapitálového trhu. Praktickú časť práce tvorí finančná analýza firmy Hibbett Sports, Inc
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses