Developerský projekt - Bubáková, Jana (2007)
Práce "Developerský projekt" se zabývá oblastí developmentu, konkrétně developerským projektem, jeho hlavními částmi a východisky. Tyto teoretické poznatky následně aplikuje na konkrétním developerském projektu bytového domu "U Okrouhlíku". Projekt "U Okrouhlíku" není určen pro skutečnou realizaci, ale je praktickou ukázkou využití informací z teoretické části práce. Cílem práce je tedy seznámení s hlavními částmi developerského projektu a následné rozšíření teoretických informací o ukázku použití těchto informací v souvislosti s reálnými daty a údaji ze skutečného prostředí