Developerský projekt - Bubáková, Jana; Krejčí, Filip; Vojík, Vladimír, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce "Developerský projekt" se zabývá oblastí developmentu, konkrétně developerským projektem, jeho hlavními částmi a východisky. Tyto teoretické poznatky následně aplikuje na konkrétním developerském projektu bytového domu "U Okrouhlíku". Projekt "U Okrouhlíku" není určen pro skutečnou realizaci, ale je praktickou ukázkou využití informací z teoretické části práce. Cílem práce je tedy seznámení s hlavními částmi developerského projektu a následné rozšíření teoretických informací o ukázku použití těchto informací v souvislosti s reálnými daty a údaji ze skutečného prostředí
Vedoucí práce: Filip Krejčí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: trh nemovitostí; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; real estate market; bachelor's theses