Aplikácia logistiky v podmienkach spoločnosti InBev Business Services Czech sr.o. - Kurišová, Anna (2007)
Bakalárska práca sa zaoberá finálnymi službami pre zákazníkov v spoločnosti InBev Business Services s.r.o