Aplikácia logistiky v podmienkach spoločnosti InBev Business Services Czech sr.o. - Kurišová, Anna; Pernica, Petr, 1948-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalárska práca sa zaoberá finálnymi službami pre zákazníkov v spoločnosti InBev Business Services s.r.o
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses