Workflow v digitálním videu a vícekriteriální porovnání střihových programů - Skala, Jakub; Horný, Stanislav, 1955-; Vilím, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cílem práce je vytvoření vícekriteriální analýzy střihových programů a následné navržení řešení pro různé typy uživatelů. Součástí je i pohled na základní workflow v digitálním videu, protože se stále častěji setkáváme s přechodem filmu do života běžných lidí. Nejdříve bude popsán vznik a klíčové milníky ve vývoji filmového průmyslu, které předcházeli masovému rozvoji digitálních video technologií. Následně bude popsáno základní workflow a pojmy pro pořízení, střih a šíření digitálního záznamu. V další části budou představeny střihové programy a provedeno jejich porovnání. Dále se budeme věnovat využívání digitálního videa v relativně nových oblastí. Závěr bude věnován budoucnosti využívání a šíření
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses