Finanční analýza společnosti Karosa, a. s. - Safronau, Pavel; Lodr, Jakub; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem bakalářské práce je finanční analýza společnosti Karosa v letech 2003 – 2005. Tato společnost byla mnou vybraná proto, že je úspešním a tradičním českým výrobcem autobusů, které na základě nabídky a poptávky jezdí nejen po celé České republice, ale i poměrně v sousedních zemích, státech Beneluxu a Ruské federaci. Jako hlavní zdroj informací použijí výroční zprávy společnosti z let 2003-2005, dostupné na jejích internetových stránkách
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses