Měnová a finanční krize v Asii a její dopad na země regionu - Klement, Petr; Neumann, Pavel, 1956-; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce se zabývá měnovou a finanční krizí v jihovýchodní Asii. Postupně se zaměřuje na počátek krize a její vývoj, dále na období stabilizace a reformy s ním spojené. V poslední části je zhodnocení reforem a ekonomického stavu zemí deset let od vypuknutí krize. V práci je kladen důraz na tři země regionu a to Jižní Koreu, Thajsko a Indonésii. V závěru je tedy sumarizován nejenom ekonomický stav zemí a úspěšnost implementace reforem, ale i problémy, které ekonomikám potencionálně hrozí
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: kříže; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; crosses; bachelor's theses