Perspektivy přijetí společné měny euro v České republice - Slavinská, Lenka; Steinmetzová, Dana; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá problémem vstupu České republiky do eurozóny, zejména otázkami kdy a jakým způsobem Česká republika společnou měnu přijme. Rozebírá postoj České republiky i hodnocení orgánů Evropské unie. Hlavní téma doplňují informace o historii společné evropské měny a o procesu zavedení eura v nových členských státech Evropské unie. Práce také nastiňuje předpokládané efekty zavedení eura v České republice
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: euro; měnová integrace; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; euro; monetary integration; bachelor's theses