Vývoj ekonomiky USA v novém tisíciletí - Surový, Václav; Neumann, Pavel, 1956-; Hnát, Pavel, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
V práci je hodnocen výkon ekonomiky USA v letech 2000 až 2007. Jsou zde probírány dopady 11. září 2001, recese v tomtéž roce,další vývoj zahrnující popis fiskální a měnové politiky, které byly v tomto období používány a prognózy možného dalšího vývoje přibližně do roku 2017. V závěru se hodnotí jednotlivé etapy a úspěšnost ekonomiky v nové dekádě
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: prognózy; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; forecasting; bachelor's theses