Postavení Evropské unie ve světovém obchodu v letech 1995-2007 - Rožníčková, Lucie (2007)
Bakalářská práce charakterizuje postavení Evropské unie ve světovém obchodu v letech 1995-2007. První část se zaměřuje na současné postavení Evropské unie ve světovém obchodu z hlediska obchodu vnitřního a vnějšího. Druhá část se týká postavení Evropské unie ve světovém obchodu před největším rozšíření a soustředí se na obchodní vztahy a konkurenceschopnost. Třetí část zkoumá změny v postavení Evropské unie ve světovém obchodu po největším rozšíření