Postavení Evropské unie ve světovém obchodu v letech 1995-2007 - Rožníčková, Lucie; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce charakterizuje postavení Evropské unie ve světovém obchodu v letech 1995-2007. První část se zaměřuje na současné postavení Evropské unie ve světovém obchodu z hlediska obchodu vnitřního a vnějšího. Druhá část se týká postavení Evropské unie ve světovém obchodu před největším rozšíření a soustředí se na obchodní vztahy a konkurenceschopnost. Třetí část zkoumá změny v postavení Evropské unie ve světovém obchodu po největším rozšíření
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: konkurenceschopnost; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; competitiveness; bachelor's theses