Jak si založit podnik - Hlushko, Alena; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kopalová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce popisuje proces založení podniku. Zabývá se definici podnikání, osobnosti podnikatele, zkoumá příčiny, které vedou člověka k rozhodnutí začít podnikat. Také se rozebírá vliv okolí na podnik. Pak následuje popis sestavení podnikatelského plánu, hodnotí se význam podnikatelského plánu pro začínajícího podnikatele . V práci se věnuje pozornost jednotlivým složkám podnikatelského plánu ,jako např. obchodní plán, marketingový plán, organizační plán atd. Praktická část práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu pro konkrétní podnik-kavárnu,ve které se rozmístí obchod s oděvy a doplňkovým zbožím. V praktické časti je zdůrazňován marketingový plán a jeho jednotlivé složky. V závěru se hodnotí realizovatelnost plánu
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses