Mzdy v České republice v souvislosti s dosaženým vzděláním - Hudrlíková, Lenka; Fischer, Jakub, 1978-; Mazouch, Petr, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cílem práce je analyzovat mzdy v České republice v souvislosti s nejvyšším dosaženým vzděláním. Práce zahrnuje různé analytické pohledy na mzdy a dosažené vzdělání podle různých charakteristik. Vzdělání považuji za možný faktor zvýšení mezd. Podstatný vliv na rozhodování jedince o tom, zda bude investovat do získání dalšího, vyššího stupně vzdělání, mohou mít mzdové rozdíly související s dosaženým vzděláním
Vedoucí práce: Jakub Fischer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses