Zahraniční obchod České republiky s Argentinou - Sixtová, Barbora (2007)
Bakalářská práce se zabývá zahraničním obchodem České republiky s Argentinou. Zahrnuje stručnou charakteristiku vybraného teritoria. Dále se věnuje dosavadní ekonomické spolupráci ČR s Argentinou. Hlavní část práce je zaměřena na konkrétní podniky, které již na daném trhu operují. Detailněji je rozebrán projekt elektrárny Río Turbio. Obsahem poslední kapitoly je strategie ČR v Argentině včetně analýzy silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb obchodních relací