Zahraniční obchod České republiky s Argentinou - Sixtová, Barbora; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Šípková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Bakalářská práce se zabývá zahraničním obchodem České republiky s Argentinou. Zahrnuje stručnou charakteristiku vybraného teritoria. Dále se věnuje dosavadní ekonomické spolupráci ČR s Argentinou. Hlavní část práce je zaměřena na konkrétní podniky, které již na daném trhu operují. Detailněji je rozebrán projekt elektrárny Río Turbio. Obsahem poslední kapitoly je strategie ČR v Argentině včetně analýzy silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb obchodních relací
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses