Založení a vznik společnosti s ručením omezeným - Pecháčková, Martina; Kalinová, Miluše, 1952-; Kropáčová, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Obsahem práce je popis procesu zakládání společnosti s ručením omezeným, zejména se zaměřením na praktické vylíčení jednotlivých kroků v jejich chronologickém sledu. Pozornost je věnována i samotnému rejstříkovému řízení a rovněž možnosti zakoupit již hotovou, tzv. ready-made společnost. Vše je názorně ukázáno na imaginární společnosti, vykonstruované pouze pro účely této bakalářské práce. V závěru je obsažena stručná kalkulace nákladů na založení společnosti s ručením omezeným, jakož i srovnání s finanční náročností koupě ready-made společnosti
Vedoucí práce: Miluše Kalinová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses