Latinská Amerika a její budoucnost ve světové ekonomice - Pivarči, Michal; Cihelková, Eva, 1952-; Borgstrom, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
První část práce rekapituluje minulý ekonomický vývoj regionu, konkretizuje jeho konkurenční výhody a nevýhody a pozastavuje se nad jeho vnitřní diferenciací. Druhá část specifikuje současnou pozici Latinské Ameriky ve světové ekonomice, podle podílu na HDP, na kapitálových tocích, obchodu a pohybu pracovních sil. Konečně třetí část předpovídá budoucí vývoj regionu
Vedoucí práce: Eva Cihelková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: hrubý domácí produkt; obchod; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Latinská Amerika; bakalářské práce; gross domestic product; commerce; Latin America; bachelor's theses