Špecifiká obchodu a podnikania v Kórejskej republike, spolupráca s Českou republikou - Poledňáková, Lucia (2007)
Práca sa zaoberá podmienkami obchodu a podnikania v Kórejskej republike, ekonomickým vývojom Kórejskej republiky, hodnotí zahraničný obchod Kórejskej republiky z teritoriálneho aj komoditného hľadiska ako aj z hľadiska priamych zahraničných investícií. Posledná kapitola sa zameriava na analýzu česko-kórejskej zahraničnej spolupráce