Špecifiká obchodu a podnikania v Kórejskej republike, spolupráca s Českou republikou - Poledňáková, Lucia; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Šípková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práca sa zaoberá podmienkami obchodu a podnikania v Kórejskej republike, ekonomickým vývojom Kórejskej republiky, hodnotí zahraničný obchod Kórejskej republiky z teritoriálneho aj komoditného hľadiska ako aj z hľadiska priamych zahraničných investícií. Posledná kapitola sa zameriava na analýzu česko-kórejskej zahraničnej spolupráce
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: vývoz; dovoz; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; exports; imports; bachelor's theses