Konkurenceschopnost firmy EMICO Group, spol. s r.o. na českém trhu - Internetový obchod Megaobchod.cz - Sachrová, Michala; Černá, Jitka; Kačín, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce analyzuje postavení společnosti Emico Group, spol. s r.o., provozovatele internetového obchodu MEGAOBCHOD.cz na českém internetovém trhu. Mezi použité aplikované analýzy patří analýza odvětví, analýza konkurence, analýza zákazníků, PEST analýza, marketingový mix a shrnutím je SWOT analýza, která se snaží odhalit silné a slabé stránky společnosti a do budoucna možné příležitosti či ohrožení
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: elektronický obchod; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; electronic commerce; bachelor's theses