Posouzení vybraných jednotek v maloobchodní síti České Lípy - Rusínková, Anna (2007)
Práce se zabývá maloobchodní sítí s potravinami v České Lípě. V teoretické části seznámuje s pojmy maloobchod, obchodní vybavenost a nastiňuje vývoj maloobchodu a aktuální trendy. Praktická část analyzuje strukturu trhu s potravinami a porovnává konkrétní maloobchodní jednotky a popisuje nákupní atmosféru.Součástí práce je dotazníkové šetření