Posouzení vybraných jednotek v maloobchodní síti České Lípy - Rusínková, Anna; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práce se zabývá maloobchodní sítí s potravinami v České Lípě. V teoretické části seznámuje s pojmy maloobchod, obchodní vybavenost a nastiňuje vývoj maloobchodu a aktuální trendy. Praktická část analyzuje strukturu trhu s potravinami a porovnává konkrétní maloobchodní jednotky a popisuje nákupní atmosféru.Součástí práce je dotazníkové šetření
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses