Hospodářský vývoj Řecka od 90. let Cesta k nominální a reálné konvergenci - Ševčíková, Barbora; Kučerová, Irah, 1959-; Karpová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Obsahem práce je zhodnocení hospodářského vývoje Řecka od 90. let do současnosti na základě analýzy účinnosti a vlivu hospodářské politiky na makroekonomické ukazatele a postupné splňování konvergenčních kritérií, zhodnocení využití prostředků z evropských strukturálních fondů a účinku institucionálních a strukturálních změn na fungování trhů a zapojení do mezinárodního obchodu. Zvláštním úhlem pohledu práce je sledování rozdílného tempa v dosahování nominální a reálné konvergence
Vedoucí práce: Irah Kučerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses