Podnikateľské prostredie, obchodné zvyklosti a kultúrne špecifiká Turecka - Šiserová, Tatiana (2007)
Práca sa zaoberá podnikateľským prostredím daného teritória a kultúrnymi zvyklosťami, z časti odpozorovanými z praxe. Poskytuje prehľad o Tureckej republike a jej začlenení do medzinárodného diania. Vzťah k iným krajinám a Českej rupublike