Podnikateľské prostredie, obchodné zvyklosti a kultúrne špecifiká Turecka - Šiserová, Tatiana; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Šípková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Práca sa zaoberá podnikateľským prostredím daného teritória a kultúrnymi zvyklosťami, z časti odpozorovanými z praxe. Poskytuje prehľad o Tureckej republike a jej začlenení do medzinárodného diania. Vzťah k iným krajinám a Českej rupublike
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: kultura; mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; culture; bachelor's theses