Programy podpory výzkumu a vývoje v České republice - Strakošová, Lada (2007)
Tato práce vymezuje základní rámec, ze kterého vycházejí programy podpory výzkumu a vývoje v České republice. Dále jsou tyto programy charakterizovány a je ohodnoceno jejich zaměření a možnosti využití