Programy podpory výzkumu a vývoje v České republice - Strakošová, Lada; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Tato práce vymezuje základní rámec, ze kterého vycházejí programy podpory výzkumu a vývoje v České republice. Dále jsou tyto programy charakterizovány a je ohodnoceno jejich zaměření a možnosti využití
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; výzkum a vývoj; bakalářské práce; research and development; bachelor's theses